Funtime POZIVNI ZA UŽAS

Ukinuli telefonski broj zbog misterioznih smrti

  • Autor: tportal.hr
  • 26.5.2010 16:21:36
  • 26.5.2010 14:25:39

Mobilni operateri u Bugarskoj ukinuli su broj 0888 888 888 zbog niza preuranjenih smrti koje su zadesile korisnike tog broja

Radi li se o slučajnosti, praznovjerju ili nečem trećem, šefovi mobilnih mreža u Bugarskoj ne znaju, ali znaju da više ne žele da itko koristi broj 0888 888 888. Naime, svi korisnici tog broja u zadnjih deset godina umrli su preuranjenom ili groznom smrću, prenosi The Daily Mail.

Zli niz brojeva prvog je pod zemlju spremio Vladimira Grashnova koji je bio ni manje ni više nego izvršni direktor mobilne telefonske tvrtke. Umro je od raka u dobi od 48 godina.

Sljedeći je bio mafijaški šef Konstantin Dimitrov. Mobitel s ukletim brojem bio mu je u džepu kad su ga izrešetali u restoranu u Nizozemskoj.

Nekoliko godina kasnije biznismen s vezama u mutnim poslovima Konstantin Dishliev doživio je sličnu sudbinu kao Dimitrov. I on je umro od vatrenog oružja. Policija misli da je bio dio kolumbijskog narko-kartela. Broj se nije koristio dok je policija istraživala taj slučaj.

Zlosretni broj se navodno više ne može koristiti, a ako ga nazovete, ugodan unaprijed snimljen glas reći će vam da se korisnik trenutno nalazi izvan područja pokrivenosti mobilne mreže.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više