Funtime 10 NAJ... ČEGA?

Poigrajte se urednika i izaberite temu za nedjelju

  • Autor: A. S.
  • 25.5.2010 13:52:12
  • 25.5.2010 12:19:06

Prošli ste tjedan na Facebooku s najvećim brojem glasova odabrali temu 10 naj zabranjenih pitanja. Nakon nezgodnih pitanja koja treba izbjegavati, slijedi nešto pitomija ponuda za sljedećih 10 naj, a vi odaberite koju ćete temu čitati

Obje teme koje ćemo vam ovaj tjedan ponuditi već su bile u konkurenciji i neslavno izgubile od 'boljeg'. Konačnog, ovotjednog gubitnika više nećemo spominjati. Temu koju u ovoj borbi odaberete moći ćete pročitati na tportalu u rubrici Funbox u nedjelju 30. svibnja.

S jedne strane imamo najluđe i najčudnije proizvode za fitnes. Razvitak tjelovježbe i nova saznanja koja se tiču utjecaja na zdravlje dovela su do mnogih inovacija pomagala za vježbanje. Tako su se od početka 20. stoljeća počele koristiti naprave poput havajske, vibrirajuće i odbijajuće stolice, utega s telefonom i drugih zanimljivih pomagala. Želite li saznati više o tome, komentirajte ispod 10 najluđih proizvoda za fitnes.

Vraćamo se i na najbolje poslove na svijetu. Mislite li da je vaš najbolji? A što biste rekli na posao čuvara na otoku iz snova čiji je jedini posao šetati beskrajnim pješčanim plažama? Ili na posao kušača piva ili vina? A možda bi vam ispitivanje najpopularnije MMORPG igre na svijetu, World of Warcrafta, baš najbolje leglo… Želite li saznati to, komentirajte ispod 10 najboljih poslova na svijetu.

Kako bilo, izbor je vaš. Sve što morate učiniti jest ostaviti komentar ispod teme koju ste odabrali, a ostalo ćemo napraviti mi. Kliknite na link i odlučite o čemu ćete čitati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više