Funtime UREDNICI NA FACEBOOKU

Birajte temu 10 naj za sljedeću nedjelju

  • Autor: tportal.hr
  • 18.5.2010 11:30:18
  • 18.5.2010 10:35:18

Prošle ste nedjelje po vlastitom izboru čitali temu 10 najkorisnijih svakodnevnih izuma. Vrijeme je da počnete glasati za temu koju ćete čitati sljedeću nedjelju u rubrici Funbox

Koji je najbolji posao na svijetu? Možda vaš? Možda naš? Izbor je svakako subjektivan, ali postoje neki poslovi koje bismo bez puno razmišljanja poželjeli. Primjerice, čuvar na otoku iz snova, ispitivač luksuznih kreveta, kušač vina ili slatkiša, ispitivač World of Warcrafta… To su samo neki od poslova o  kojima biste mogli čitati u temi 10 najboljih poslova na svijetu.

S druge strane, koliko god se trudimo biti pristojni i fini prema svojoj okolini, ipak nam to ne uspijeva baš svaki put. Postoje neka pitanja koja bismo trebali izbjegavati i ne postavljati ako baš ne moramo, recimo – pitati svoje roditelje o posljednjem seksu, pitati policajca koliki mu je kvocijent inteligencije, djevojku pored koje se probudimo nije li joj se omaknulo, a ni žicati grupu skinsa koju kunu nije pretjerano uputno. O pitanjima koja je bolje izbjegavati mogli biste čitati u 10 naj zabranjenih pitanja.

Odabir je, kao i svi tjedan, vaš. Jedna od ove dvije teme bit će objavljena na tportalu u nedjelju 23. svibnja, a odabrat ćemo onu ispod koje stavite više komentara. Stoga požurite na naše stranice na Facebooku i glasajte za temu koju biste željeli čitati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više