Funtime SVADBA IZ BAJKE

Vjenčali se kao Shrek i Fiona

  • Autor: tportal.hr
  • 12.5.2010 14:47:40
  • 12.5.2010 13:31:03

Kao i mnoge žene, Tracey Williams imala je vjenčanje iz snova. No za razliku od većine žena, njezino je uključivalo bojanje tijela u zeleno i pretvaranje u ogra

Tridesettrogodišnja obožavateljica animiranog serijala 'Shrek' i njezin muž Viv Williams izrekli su svoje vjenčane zavjete maskirani u likove iz crtića, Shreka i princezu Fionu. Gledali su 'Shreka' na svom prvom spoju i prijatelji su ih odonda zezali da nalikuju likovima iz crtića.

Gospođa Williams bila je odjevena u tradicionalnu bijelu haljinu, cijelo si je tijelo premazala zelenom bojom, stavila lažne uši i jarko crvenu periku. 'Svi su rekli da sam bila dražesna princeza Fiona i da je Viv bio savršeni Shrek', rekla je Tracey.

I gosti su se uživjeli u uloge na proslavi koja je održana u Bridgendu u Walesu. 'Kum je bio odjeven kao gospodin Hood, tata kao lord Farquaad, mama kao Vilinska Kuma, a moja kuma kao Snjeguljica', rekla je gospođa Williams.

Novopečeni bračni par objasnio je da se nisu dugo trebali nagovarati za ideju, jer su oboje nakon gledanja crtića postali ovisni o Shreku i odmah znali kakvo vjenčanje žele.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više