Funtime BIRAJTE ŠTO ĆETE ČITATI

Za temu 10 naj glasajte na Facebooku

  • Autor: tportal.hr
  • 10.5.2010 16:32:15
  • 10.5.2010 15:05:47

Kao što smo obećali, ponovno otvaramo dva prijedloga za nedjeljnu temu. Komentirajte, pišite, glasajte… 10 naj koji skupi više komentara čitat ćete u nedjelju na tportalu

Suradnja čitatelja tportala i korisnika Facebooka nastavlja se uspješno i ovoga tjedna. Ponovno upravo vi birate temu koju želite čitati u rubrici Funbox, i to u nedjelju, 16. svibnja 2010. godine.

U lijevom kutu ringa nalazi se zabavna perolaka kategorija - 10 najboljih izuma svih vremena. Pritom ne želimo otkrivati nove Tesle niti suditi o izumima presudnima za čovječanstvo. Koncentrirat ćemo se na male, ali važne izume koji nam upotpunjavaju i uljepšavaju svakodnevan život - poput ključa, kave, slušalica, tangi… Komentirajte ispod naslova i čitajte u nedjelju što te izume izdvaja iz gomile.

U desnom kutu je poluteška kategorija - 10 najluđih proizvoda za fitnes. Zašto bi vježbanje bilo jednostavno kad nam ga proizvođači raznih pomagala mogu tako lijepo zakomplicirati? Havajska stolica, vibrirajuća stolica, odbijajuća stolica, uteg s telefonom - samo su neke od zanimljivih naprava za mučenje, pardon, fitnes. Želite li saznati nešto više o njima, komentirajte ispod teme.

Kliknite ovdje i glasajte!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više