OPSESIVAN FAN

Cijela leđa tetovirao 'Ratovima zvijezda'

04.05.2010 u 15:44

Bionic
Reading

Opsesivan fan filmova 'Ratovi zvijezda' tijekom godina je cijela leđa tetovirao likovima iz poznatog serijala. Sad na njegovim leđima više gotovo nema centimetra koji nije prekriven tintom

Luke Kaye, britanski broj jedan među amaterskim jedi vitezovima, prekrio je leđa te dio ruku i nogu poznatim likovima iz svih šest nastavaka filmskog serijala 'Ratovi zvijezda'. Otkad je prije pet godina stavio prvu tetovažu Yode, nije stao i dodao je još 13 figura

Ukupno je 42-godišnji Britanac izdržao sto sati bolnog tetoviranja u svom rodnom gradu Swindonu, a na njegovim se leđima nalaze: Darth Maul, Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, zvjezdani jurišnik (stormtrooper), pustinjski ljudi (tusken raider), C3PO, R2-D2, svinjoliki stražar (gamorrean guard) i admiral Ackbar. Jedini poznati lik koji još uvijek nije našao svoje mjesto na Lukeovom tijelu je Chewbacca.

Naravno, Luke je i strastveni skupljač svega što ima veze s 'Ratovima zvijezda', a tetovaže su samo još jedan suvenir, istina originalni, koji je poželio dodati svojoj kolekciji. U svom domu ima posebnu prostoriju koju je izgradio samo za svoj hobi, a ondje se nalazi na tisuće figurica iz 'Ratova zvijezda', modeli likova u prirodnoj veličini i kostimi vrijedni oko milijun funti.

Jedna osoba koja nije veliki fan njegove umjetnosti na leđima je njegova 27-godišnja djevojka Debbie. Ipak, i ona je strastveni fan filmskog serijala i zajedno vode dućan Skywalkers.