JEDINA PRAVA

Poštar oženio svoju 15-godišnju mačku

04.05.2010 u 11:13

Bionic
Reading

Mladenka Uwea Mitscherlicha je dlakava, pati od pretilosti i astme, a glasa se mjaukanjem. Nijemac je zaključio da je njegova 15-godišnja mačka najvjernija prijateljica koju ima te je vezu odlučio podići na višu razinu

39-godišnji Uwe Mitscherlich, poštar iz mjesta Possendorf pokraj Dresdena, oženio je svoju 15-godišnju mačku Ceciliju, prenose njemački i nizozemski mediji. Nijemac je htio zapečatiti njihovu desetogodišnju vezu prije nego što bude prekasno.

Uwe i Cecilia su se upoznali prije deset godina na odmoru na Baltičkom moru i odonda su nerazdvojni. 'Cecilia je jako privržena. Neprestano se mazimo i ona od početka spava sa mnom u krevetu. Među nama postoji intimna veza, sklad emocija – to je jedinstveno', kaže Uwe.

Prema njemačkom zakonu, vjenčanje sa životinjom je zabranjeno. Zbog toga je Mitscherlich platio glumici 300 eura da glumi matičarku, a njegov brat Erik bio je kum. Za svečanu prigodu Uwe je bio u smokingu i nosio je cilindar, dok je Cecilia na sebi imala bijelu vjenčanicu.

Pogledajte vjenčanje Uwea i Cecilije