POVRATAK NATPRIRODNOG

U Britaniji raste broj javljanja duhova

26.04.2010 u 13:58

Bionic
Reading

Vodeći istraživač neobjašnjivog Lionel Fanthrope proučavao je razne arhive i internetske izvore da bi popisao sve događaje i snimke natprirodnih bića paklenog podrijetla te došao do zaključka da se povećava broj takvih izvještaja

Fanthropeova studija pokazala je da, bez obzira na suvremenu tehnologiju, broj susreta s onostranim nije ništa manji nego što je bio u srednjem vijeku. Gotovo 1.000 neprirodnih aktivnosti prijavljeno je u zadnjih 25 godina.

Istraživanje također kaže da je centar takvih natprirodnih pojava u Yorkshireu koji se može pohvaliti s nevjerojatna 74 izvještaja vezana uz demone, opsjednutost, čak i vukodlake. Među tim krajnje neobičnim izvještajima nalaze se sudar osobnog vozila s psom iz pakla na cesti između Northallertona i Leeming Bara te vodeni demon koji je viđen u moru blizu Yorkshirea, a čiji opis uključuje ogromno zmijsko tijelo i svijetleće oči.

Drugo mjesto po broju neprirodnih pojava zauzima Devonshire, a treći je Somerset koji ima najveći broj čudovišta. Wiltshire, koji je četvrti na toj listi sa 46 viđenih demona, poznat je i po svojim fantomskim psima i sličnim paklenim zvijerima. Još jedan od čestih demona je onaj koji pokušava privući naivnu žrtvu u vodu i zatim je utopiti.

Izvještaj o demonima u Velikoj Britaniji snimljen je za zadnje DVD izdanje američke serije Supernatural