OČAJ NEOPRANOG RUBLJA

Baka otela servisera veš-mašine

19.01.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Žena kojoj su četiri puta zaredom odgodili servis stroja za pranje rublja izgubila je strpljenje nakon što joj je serviser konačno pokucao na vrata i iz stroja je izvadio zaglavljenu kovanicu, no on i dalje nije radio. Kad je čovjek odlučio otići, baka ga je zatočila

Tracey Fox, baka iz Duhrama stara svega 42 godine, živjela je s pokvarenom perilicom za rublje više od tri tjedna. Premda je još uvijek imala garanciju, ovlašteni serviseri su odgađali dogovoreni dolazak u četiri navrata, te se napokon pojavili na njenim vratima 13. siječnja.

'Čovjek je pregledao mašinu, izvadio kovanicu od dva penija i rekao da je u tome bio problem. No, stroj i dalje nije radio. Tada mi je rekao da ću svejedno morati platiti za popravak unatoč garanciji te da će servis koštati skoro kao i nova perilica. Nakon toga je krenuo prema izlazu i meni se totalno smračilo', priča žena koja je objasnila majstoru da ne ide nikamo, zatvorila ga u sobu te ga obavijestila da slobodno može nazvati policiju.

'Znam da zvuči glupo, ali to mi je bila zadnja slamka spasa. Nisam ponosna na svoj čin, no osjećala sam da nemam drugog izbora', kaže Tracey.

Proizvođač Currys je, po informaciji o incidentu, bračnom paru dao besplatnu novu perilicu i pokrenuo internu istragu o nemilosrdnim serviserima.