Funtime SUMANUTI IZGOVORI U PROMETU

Skrenuo u krivu traku zbog malog zelenog

  • Autor: T. B.
  • 12.4.2010 11:07:16
  • 12.4.2010 10:24:53

Neki od vozača koji su napravili prometne prekršaje domislili su se prilično čudnim izgovorima kako bi izbjegli novčanu kaznu. Jedan od njih uključuje i vanzemaljce

Očajni vozači očito su spremni reći bilo što kako ih država ne bi udarila po novčaniku. Nedavni izvještaj iz Londona to vrlo zorno demonstrira.

Ravnatelj za okoliš i stambenu izgradnju u vijeću Southwarka, općine na jugu Londona, Gill Davies divi se mašti nekih od vozača, ali kaže da vanzemaljci i daltonizam nisu na popisu legitimnih razloga za poništenje kazne. Slijede neki od bisera među objašnjenjima zašto bi se specifične prometne kazne trebale poništiti.

Jedan vozač tvrdi da je ugledao malog zelenog te da je od šoka skrenuo u traku za autobus. Za njegovo dobro nadamo se da je mislio na zelenog čovječuljka na semaforu.

Drugi vozač izjavio je da je daltonist te da je mislio da je žuta crta zapravo bijela, dok je vozač kojeg je ulovilo nevrijeme tvrdio da je bio siguran kako smije parkirati gdje god hoće kad pada kiša.

Među uobičajenim isprikama je ona da vozač jednostavno nije znao što žuta crta uopće znači. Nakon kazne za krivo parkiranje jedan vozač tvrdio je da je vozio povrijeđenog psa veterinaru te da nije htio mučiti životinju hodanjem.

Jedna od nama najdražih isprika za krivo parkiranje jest ona da je čuvar parkirališta trebao zamoliti vozača da pomakne auto umjesto da odmah stavi kaznu na vjetrobran, no da ga vjerojatno nije vidio jer je vozač zaspao na stražnjem sjedištu prekriven dekom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više