Funtime NAŠLI SE PREKO PUTA

Susjedi otkrili da su davno izgubljena braća

  • Autor: A. S.
  • 8.4.2010 9:13:42
  • 8.4.2010 8:58:00

Dva Kanađanina, koji su u ranoj dobi završili kod različitih usvojitelja i odrastali ne znajući što se događa s ovim drugim, nedavno su u potrazi za obitelji otkrili da je sve što su trebali učiniti – prijeći ulicu

Muškarci su se šokirali kad su otkrili da su prvi susjedi i braća, prenosi Canadian Press. Prvi se iznenadio jedan od braće, Tommy Larkin, kad se razgovarajući sa službenicom u agenciji za usvajanje raspitivao o identitetu svog brata.

'Dala mi je njegovo ime i četiri ili pet puta me pitala poznajem li ga. Rekao sam da ga ne znam, ali ona je uporno ispitivala jesam li siguran da se nikad nismo susreli. Zatim mi je dala njegovu adresu i trenutno gledam u njegovu kuću', rekao je Tommy.

Larkin (30) i Stephen Goosney (29) živjeli su sedam mjeseci jedan preko puta drugoga prije nego što ih je povezala agencija za usvajanje.

'Sve je to bilo prilično emotivno, viđali smo se gotovo svaki dan', rekao je Stephen. Obojica su rekli da su počeli tražiti biološku obitelj jer su htjeli znati više o svojoj povijesti bolesti. Još uvijek se trude pronaći ostatak obitelji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više