Funtime LEGALNI TEROR

Glazbom Barryja Manilowa kažnjava prijestupnike

  • Autor: A.S.
  • 28.11.2008 16:01:07
  • 25.11.2008 11:00:00

Sudac u Coloradu se dosjetio neobičnog kažnjavanja za narušavanje javnog reda i mira preglasnom glazbom. Naime, prijestupnike je prisilio da slušaju glazbu Barryja Manilowa

Sudac Paul Sacco tvrdi da je njegova nekonvencionalna metoda kojom prisiljava kršitelje reda i mira da sjede u sobi i slušaju glazbu koju ne vole, već iskušana. Naime, u gradiću Fort Lupton, sjeverno od Denvera, takav je pristup smanjio učestalost prijestupa.

Prijestupnici se četiri puta godišnje moraju okupiti u prostorijama zgrade suda i sat vremena slušati hitove Barryja Manilowa i Barneyja, ljubičastog dinosaurusa, piše Telegraph.Prije deset godina sudac Sacco je shvatio da se prijestupnici prečesto iznova vraćaju u njegovu sudnicu. Mnogi su bili još tinejdžeri kojima roditelji plate kaznu za preglasno slušanje glazbe. No, shvatio je da novčana kazna ili opomena nisu dovoljni da bi klinci shvatili što je zapravo u tome loše.

Zato je odlučio primijeniti svoj pristup i sastavio listu koja uključuje: Barry Manilow 'I Can't Smile Without You', The Platters 'Only You' i Joni Mitchell 'Chelsea Morning'.

Unatoč svemu, sudac priznaje da glazba možda ne bi djelovala na sve, primjerice na njega, budući da voli slušati Barryja Manilowa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više