Funtime PRODALA SE KAO PUNOLJETNA

Četrnaestogodišnjakinja plesala u striptiz baru

  • Autor: T. B.
  • 17.3.2010 12:41:55
  • 17.3.2010 11:42:19

Dok joj je majka mislila da spava kod prijateljice, četrnaestogodišnjakinja je zapravo noći provodila u striptiz baru Shadow Lounge u Weston-super-Mareu u Engleskoj, i to ne u publici, već na pozornici

U striptiz baru Shadow Lounge četrnaestogodišnjakinja je plesala u crnim samostojećim čarapama za napaljene muškarce do tri ujutro, popila dosta votke između plesova te se skinula i do gola iza mutnog stakla. Također je povela i jednog tridesetogodišnjaka u separe na privatan ples.

U povjerljivom razgovoru s novinarom časopisa The Sun odala je da joj je to tek druga noć te da je mrtva pijana. Također je dodala da ima 18 godina i da smatra da je talentirana striptizeta, a zatim je novinaru ponudila privatan ples za 20 funti. Ako se osjeća bogatim, rekla mu je, može dobiti 'VIP ples' za 80 funti, no nije htjela odati što uključuje.

Vlasnik bara, Jesus Rodriguez-Casas, kaže da ga je školarka prevarila te da se nije više vratila jednom kad ju je pitao da mu donese nešto što bi bolje potvrdilo njezinu tvrdnju da ima 18. Dodao je da nikad ne bi zaposlio nikoga ispod dobi od 18 godina jer je to protuzakonito.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više