SAD ILI NIKAD

Pojeo srećku vrijednu 10.000 eura

02.03.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Putnik u avionu od Krakowa u Poljskoj do East Midlandsa u Velikoj Britaniji ogrebao je Ryanairovu srećku i ostao iznenađen. Dobio je 10.000 eura, no nakon što su mu zaposlenici objasnili kako dobitak ne može podići dok ne slete, putnik je u napadaju bijesa razderao srećku i pojeo je

Mnogi ljudi bili bi presretni dobitkom od 10.000 eura, bezobzira na to kad će dobiti novac, no ne i putnik na relaciji Krakow - East Midlands.Muškarac koji je zagrebao dobitnu srećku htio je novac odmah i kad je shvatioda se to neće dogoditi spopao ga je bijes te je pojeo svoj sretni papirić.

 

Posada aviona pokušala ga je nagovoriti da zalogaj vrijedan10.000 eura zamijeni sendvičem zrakoplovne tvrtke, no putnik se nije daorazuvjeriti te je temeljito sažvakao dobitnu srećku i tako izgubio pravo nanagradu. Ryanair je stoga odlučio donirati istu svotu u dobrotvorne svrhe.

 

'Putnici su uvijek oduševljeni kad dobiju veliku novčanu nagradupo dolasku kući. Nažalost, naš zadnji dobitnik bio je uvjeren da Ryanair nasvakom svom avionu ima 10.000 eura u gotovini', rekao je predstavnik Ryanaira,Stephen McNamara.