KAD DRŽAVNI VRH PROPJEVA

Indonezijski predsjednik snimio treći album

13.01.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Zamislite Mesića na televiziji kako pjeva o ljubavi i jedinstvu... Malo pretežak zalogaj čak i za one s bolesno bujnom maštom. No indonezijski predsjednik, osim što vlada, snima i albume. Upravo mu je izišao treći

Indonezijski predsjednik Susilo Bambang Yudhoyono upravo je objavio treći album na kojem pjeva o ljubavi i jedinstvu te poziva naciju da se posveti izgradnji zemlje za bolju budućnost. Susilo očito toliko voli svoj narod te mu očito nije dovoljno da predsjeda državom, već ima potrebu i pjevati stanovnicima.

I dok ostatak svjetskih glazbenika i dalje drvi o promašenim ljubavima, propalim životima i teretu slave, album nazvan Evolution u svojim se tekstovima bavi emocijama koje Susila pogađaju kao predsjednika. Pored toga, CD sadrži i neke od ranijih hitova poput pjesama 'Za tebe, slatko dijete', 'Puno sreće u borbi' i 'Nedostaješ mi'.

Najveća muslimanska demokracija, čini se, blagonaklono gleda na glazbene ambicije bivšeg generala te će mu na srpanjskim izborima najvjerojatnije udijeliti još jedan mandat.