HISTERIJA, VRISKOVI I RAZBIJANJE TELEFONA

Voditeljica kviza pomahnitala pred kamerama

13.01.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Prsata voditeljica rumunjskog TV kviza dobila je otkaz nakon histeričnog ispada pred kamerama. Nitko nije zvao u emisiju, pa je žena počela urlati i razbijati telefon

Adela Lupse s rumunjske nacionalne televizije dobila je otkaz nakon što se živčano obeznanila za vrijeme vođenja live TV kviza. Naime, nitko nije zvao, te je ona doslovce pukla urlajući na gledatelje i razbijajući telefon rukama i nogama.

'Želim da ovaj telefon zazvoni sada! Sada! Nazovite me sada!', vrištala je u objektiv kamere pomahnitala voditeljica, no odgovora niotkud.

Lupse ima već tri godine televizijskog staža, no to joj očito nije pomoglo. Priznaje da je u silnoj želji da ljudi nazovu možda prešla granicu.

'Pod stalnim sam pritiskom da nagovorim ljude da zovu. Imala sam loš dan', eufemistički je opisala svoj ispad za koji će TV kuća morati platiti i oko 1.000 eura kazne. Nacionalno audiovizualno vijeće Rumunjske osudilo je scenu kao 'neutemeljeno nasilje', a osim toga, emisija je dobila oznaku X i emitirat će se isključivo nakon 22 sata.

Pogledajte kako je to izgledalo: