Funtime OSNOVE OŽIVLJAVANJA

Švicarske prostitutke uče koristiti defibrilator

  • Autor: A. S.
  • 18.2.2010 11:16:42
  • 18.2.2010 10:30:17

Švicarske prostitutke pohađaju tečajeve korištenja defibrilatora i osnove oživljavanja kako bi starijim klijentima, koji imaju problema sa srcem, mogle pomoći u slučaju krajnje nužde

Vlasnici bordela u Luganu tvrde da je prijeko potrebno poznavanje tretmana električnim šokovima kojima se pokreće srce jer njihove usluge koristi velik broj starijih klijenata. Posljednja žrtva koja je preminula u bordelu je penzioner za kojeg su mislili da se dobro zabavlja uz pomoć lijeka za impotenciju.

Nakon njegove smrti dogodilo se još nekoliko incidenata povezanih s poteškoćama s radom srca i u okolici bordela prijavljeno je nekoliko srčanih udara. Vlasnik bordela rekao je da smrt mušterija nikako nije dobra za publicitet.

Na području Lugana trenutno ima 38 klubova sa seksualnim uslugama i bordela. U planu je otvaranje još klubova jer onamo dolaze mnogi klijenti iz Italije, gdje su bordeli ilegalni. Smatra se da su oko 80 posto muškaraca koji ondje plaćaju za seks Talijani, a u švicarski grad dolaze prostitutke iz Južne Amerike i istočne Europe.

Zdravstveni su stručnjaci podržali ideju postavljanja defibrilatora u bordele.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više