Funtime KOLEKCIJA LOPTICA

Poigrajte se ljubavnicama Tigera Woodsa

  • Autor: A. S.
  • 10.2.2010 12:01:46
  • 10.2.2010 11:34:14

Želite se poigrati ljubavnicama Tigera Woodsa? Kanadska tvrtka preko interneta prodaje loptice za golf na kojima su otisnuta lica Tigerovih ljubavnica

Poseban set od 12 loptica za golf prodaje se na stranici Tail of the Tiger (Priča o Tigeru). Svaka loptica nosi lik jedne od Tigerovih ljubavnica potpisanih imenima. Budući da je najpoznatiji golfer na svijetu vjerojatno imao više od 12 ljubavnica, kanadski je proizvođač u prodaju pustio dvije različite verzije kompleta.
     
Tu je Rachel, dakle Rachel Uchitel, njujorška partijanerica koja je zapalila fitilj u slučaju Woods. Zatim Jaimee, odnosno konobarica Jaimee Grubbs, koja je jedva dočekala prodati priču kako je odvukla Tigera u krevet, a sve je to potkrijepila fotografijama i sočnim porukama. Zatim je tu porno diva Joslyn James koja je navodno zadovoljila Tigerovu sklonost perverzijama. I još mnoge druge.

'Kolekciju ljubavnica' osmislio je Mike Caldwell i dostupne su za 44,95 dolara. U samo tri dana prodao je kompleta u vrijednosti 40.000 dolara, od čega je samo u Japan otišlo narudžbi za 15.000 dolara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više