Funtime SULUDA REKLAMA

Tetovirao logo željeznice za besplatne karte

  • Autor: A. S.
  • 2.2.2010 13:36:10
  • 2.2.2010 13:08:01

Australac je navrh leđa tetovirao logo željezničke kompanije, i to samo zato da bi njegovi roditelji mogli dobiti besplatno putovanje vlakom po Europi

Grant Burton svojim je roditeljima za 40. godišnjicu braka htio pokloniti nešto posebno, ali s obzirom na to da je nezaposlen, nije raspolagao ozbiljnim financijskim sredstvima. Znajući da mu roditelji žele posjetiti Europu, Grant je kontaktirao s tvrtkom EuRail i pitao ih bi li mu dali dvije karte ako bi napravio nešto sasvim ludo za promociju njihove tvrtke.

Ponudio im je da na leđa tetovira logo njihove tvrtke, a oni su, začudo, pristali. Australac će sada vjerojatno svaki put kad se skine morati objašnjavati odakle EuRail na njegovim leđima.

Šefovi stranice Eurail.com rekli su da su bili toliko oduševljeni da su jednu kartu ponudili i njemu: 'Smatramo da je Grantova inicijativa da naš brend učini besmrtnim vrhunac entuzijazma EuRaila.'

Roditelji u početku nisu mogli vjerovati što je napravio, ali nakon što su se pomirili s tim, počeli su se veseliti putovanju na kojem svakako planiraju posjetiti Berlin i London.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više