KONICHI WA, PRODATE NAM GAĆICE?

10 naj boleština japanske kulture

24.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Osim politički nekorektnih naslova, Zemlja Izlazećeg Sunca inspirirala je još čitav niz nekorektnih čudesa koje zapadnjački um ne prestaje promatrati s divljenjem i stravom. Suluda bića narodne predaje s okom na anusu, prodajni automati s iznošenim gaćicama, konzervirane vagine za jednokratnu upotrebu, Bog-Isus roboti koji se šoraju s križevima, sve biser do bisera civilizacije koja ne pokazuje nimalo razumijevanja za vaša licitarska srca i novogodišnje sarme. Više ih pucaju bomboni od gigantskih meduza

Iznošene gaćice 
Ovisnici o miomirisima ženskog međunožja prisjećaju se 1993. sa suzom u oku i grčem u testisima. Ulični automati za prodaju iznošenih ženskih gaćica s cijenom od 50 do 100 dolara tada su proglašeni ilegalnima. Nosno pervertirani konzumenti nisu, naravno, ostali bez dnevne doze šnjoferskog šusa. Svježe rabljeno žensko donje rublje možete kupiti u svakom boljem japanskom seks shopu.




genjutsu.es
Cure u lažnom gipsu

Već smo u nekoliko navrata drvili o bolničkom fetišu probranih tokijskih barova gdje vas cure čekaju u varijanti kojoj ne možete odoljeti: polomljene, izubijane i šepave. S gazama preko očiju, zavojima, gipsevima i longetama, lažne pacijentice žele pobuditi doktorske talente za koje niste ni slutili da ih posjedujete. Stručnjaci psihopatologije muško-ženskih odnosa u kojoj svi svakodnevno i s veseljem sudjelujemo svode fetiš na priču o krhkoj ženki i zaštitničkom mužjaku. Diploma s medicine je u svakom slučaju plus.









Robot Bog-Isus

Osamdesetih se godina Svevišnji pokušao sprijateljiti s japanskom nacijom, pa se utjelovio kao robot Bog-Isus u suradnji s tvornicom igračaka Bandai. Figurica izgleda kao nebeski preteča Wall-E-ja i barata s križem kao da je riječ o najnovijem intergalaktičkom oružju. U skladu sa svim tekovinama kršćanske tradicije, Bog-Isus robot u maniri vrača-pogađača odgovarao je na programirani set pitanja, a povučen je iz prodaje jer se ustanovilo da vrijeđa ostala komercijalna utjelovljenja.




pinktentacle.com
Bomboni od gigantskih meduza

U jesen prošle godine japansku je obalu pohodila šira familija Namura meduza koje imaju zlu naviku narasti do dva metra i težiti oko 300 kila. Radišni đaci iz pomorske škole u gradu Obama pomislili su kako bi peckava čudovišta iz dubina bila super dodatak karamelama, te su gomilu meduza skuhali, osušili, izmrvili u prah te dodali slatkišima za meduzasti slatkoslani okus. Potom su, sasvim logično, nazvali japansku svemirsku agenciju i predložili im da karamele od meduza uđu na astronautski jelovnik.




Nuppeppo

Biće iz japanske predaje ima stvarno razrađen popis osobina. Navedimo ih u jednoj rečenici: Nuppeppo je neprepoznatljivi komad ljudskog tkiva. Nešto kao potkožni prišt s rukama i nogama. Obično se pojavljuje u ponoć na samotnim mjestima poput napuštenih hramova i groblja iiii.... Što radi? Pa ništa. Pojavljuje se. Hoda okolo. Ogromni komad 'nečeg'.






blogspot.com
Konzervirana vagina

30 kuna za vaginu u konzervi zvuči kao obećavajući deal. Ono, znamo da će dugo trajati, inače bi je prodavali u rinfuzi. No vraga. Komad vlažnog roza lateksa u nečemu što izgleda kao limenka piva ispunjava svrhu (tj. vi je ispunjavate) u najboljem slučaju jedan do dva puta. Koji će vas točno osjećaj preplaviti po konzumaciji konzervirane ljubavi, s postorgazmički tupim pogledom na limenku u ruci i bijeli zid pred sobom, prepuštamo vašoj suicidalnoj fantaziji.




Shirime

Još jedna zanimljiva pojava japanskih mitova i legendi. Kod nas možda vukovi jedu bakice, no kod njih tipovi promatraju okolni svijet kroz čmar. Shirme je analna varijanta Kiklopa, a jedino svjedočanstvo njegove egzistencije dao je drevni samuraj koji je pri pogledu na guznog vidovnjaka pobjegao glavom bez obzira. Legenda kazuje da se hrabri ratnik šetao putem u mrklom mraku te čuo kako ga netko doziva. Okrenuvši se, ugledao je tajnovitog čovjeka koji mu je iskesio stražnjicu. Iz procjepa ga je promatralo ogromno oko. Temom Shirmea bavi se japanski pjesnik i slikar Yosa Buson.




toxel.com
Živi jastozi iz automata

Možda su protjerali rabljene gaćice s uličnih automata, no jastozi se još uvijek sretno brčkaju po pločnicima. Tamo negdje u dva ujutro kad vas zagolica glad i fakat više nema živog kioska koji bi vam prodao čips ili Snickers, a ono ima živih jastoga. Savršeni snack za pred spavanje. Koštaju manje od 100 jena po komadu, u što je uračunata zabava hvatanja životinje kliještama odozgo.






WC edukacija

Svi znamo da obavljanje velike i male nužde spada u ono malo prirodne idile što nam je preostalo u betoniranom urbanom životu. A od sreće puca i animirana obitelj tigrova poznatija kao Shimajiro koja svjedoči prvoj kakici svoga čeljadeta u prvorazrednoj LSD atmosferi. Izlazite namršteni, tužni i nekako prazni iz kupaonice? Ponovite gradivo s malim Shimajirom.












Pištolj za dupe

Ako ste mislili da ćemo vas prije ili kasnije dočekati s pričom o japanskim školarkama i hentai pornjavom, moramo vas razočarati. Za kraj smo pripremili nešto ubibože svakodnevno: pištolj za rektum. Optočeno plastičnom šiljastom futrolom za lakšu penetraciju i svjetlom koje će vam pomoći pri istraživanju dosad neviđenih aspekata vašeg partnera, ovo oružje za intimno upoznavanje - ne bi ga se posramio ni Prljavi Harry - učinit će romantične trenutke s vašim najdražima, ako ne još romantičnijim, a ono bolje osvijetljenima. Bez obzira na to što će im pasti mrak na oči.