Funtime VJEŽBANJE DEMOKRACIJE

Novi političari bi se trebali okušati u Democracyju 2

  • Autor: D. R.
  • 14.1.2009 12:05:31
  • 14.1.2009 12:00:00

Novoizglasani političari koji stupaju na dužnosti ministara ili saborskih zastupnika nerijetko nemaju prakse u poslu kojim se trebaju baviti, a u tom segmentu bi im mogla pomoći igra Democracy 2

Recesija, kriminal, financijski skandali, ekološke katastrofe i pad dionica samo su neka područja kojima se političari diljem svijeta svakodnevno bave. Onima koji se na početku svog mandata susreću s velikim problemima definitivno nije lako i ne znaju kako bi se postavili, stoga im je ekipa Positech Gamesa odlučila priskočiti u pomoć. Spomenuti su, naime, zaslužni za političku simulaciju Democracy 2 u kojoj imamo prilike zaigrati političku karijeru i donositi odluke bez straha o posljedicama.

Iako je igra komercijalno dostupna svima, positechovci su je odlučili darovati svim zainteresiranim političarima diljem svijeta kako bi im na neki način pomogli i dali im primjere za to kako se neki problemi mogu riješiti. Kako kažu autori Democracya 2, teorija je izvrsna, no praksa je još bolja, a svi političari koji to žele mogu posjetiti ove stranice i slijediti upute za svoj besplatni primjerak igre - diskrecija zajamčena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više