Funtime POD KRINKOM

Policija uhapsila samozvanog Batmana

  • Autor: T. B.
  • 18.1.2010 14:25:59
  • 18.1.2010 12:24:12

Rick Williams, šerif Bay Countyja, u subotu je uhapsio Dannyja Zanea Tatuma, vlasnika podužeg kriminalnog dosjea koji je tvrdio da je borac protiv kriminala

Netko u susjedstvu u kojem je Tatum parkirao svoj kombi nazvao je policiju i prijavio nepoznatog čovjeka koji je izašao iz jedne od kuća. Šerif i njegov zamjenik našli su sumnjivca kako spava u kombiju u kojem su također bili pila, dalekozor, crne rukavice, nekoliko noževa i pajser.

Kad ga je policija zapitala za zanimanje, Tatum je odgovorio da je skitnica sa plaže. Na pitanje zašto u kombiju ima sav taj alat koji bi se lako mogao okarakterizirati kao provalnički, sumnjivac im je u povjerenju rekao da je poput Batmana te da ga je lokalna policija već jednom privela, pa pustila, zbog njegove opreme za borbu protiv kriminala.

Policija ga je napokon privela zbog provale nakon što je nastavio lagati da je kuća u koju je provalio nešto kao njegova tajna baza, te da mu vlasnik povremeno dopušta da se tamo krije, a taj dan se tamo samo otuširao, oprao svoju odjeću i uzeo nešto WC papira.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više