tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+13
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+16

NAJSMJEŠNIJI PAD

Raspao se na ledu i postao hit na YouTubeu

Snimka nepoznatog muškarca koji se koliko je dug i širok raspao na ledu na ulici u Dublinu prikazana je u vijestima na nacionalnoj televiziji u ozbiljnom prilogu o opasnosti smrznutih ulica. No kratki video zapis u samo par dana postao je hit na YouTubeu

Datum objave:
15.1.2010 8:00

Zadnja izmjena:
15.1.2010 8:46

Vezane teme

Više od milijun korisnika video servisa YouTube pogledalo je nesretnog prolaznika koji se hodajući ulicom Dublina rasuo na ledu i svom snagom tresnuo o pod.

Urednici vijesti nacionalne irske televizije RTE vjerojatno nisu ni sanjali da će posjetitelji stranice snimku od 24 sekunde opisati kao 'jedan od najsmješnijih padova koji su ikad vidjeli'.

Pokrenuta je i kampanja na Facebooku koja poziva anonimnog prolaznika da se javi. Nekoliko je ljudi pokušalo preuzeti zasluge, ali zasad bezuspješno.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr