tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+19
Pula
+18
Rijeka
+18
Zadar
+21
Split
+25
Dubrovnik
+23

HOBI?

Dolijao višegodišnji lažni policajac

Osim što je držao predavanja kao policajac u školi, uspio je zavarati i svoju suprugu koja je bila uvjerena da je njezin suprug policajac

Datum objave:
10.1.2010 10:48

Zadnja izmjena:
10.1.2010 11:12

Lažni britanski policajac dobio je 20 mjeseci zatvora nakon anonimne dojave zbog višegodišnjeg lažnog predstavljanja. On je čak uvjerio suprugu da im na vjenčanje dolazi i bivši direktor Scotland Yarda John Stevens čiji nedolazak je na koncu objasnio sigurnosnim razlozima. Jedne je godine čak održao i predavanje u jednoj školi o zadacima policije i upotrebi pendreka. Zanimljivo je da je pri pretresu njegova stana prava policija pronašla kod njega brojne policijske uniforme koje je kupio preko eBaya, ali i dječju pornografiju. Tko zna što je sve radio kao policajac proteklih nekoliko godina.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr