Funtime UVIJEK ČITAJTE NALJEPNICU

Penzioneri obojili kuću u fluorescentno

  • Autor: T. B.
  • 21.12.2009 12:28:30
  • 21.12.2009 11:09:46

Stariji francuski bračni par pozvao je sinove da pomognu oličiti vanjske zidove kuće kako bi ispunili svoju građansku dužnost i uljepšali susjedstvo. Čim je zašlo sunce, uslijedili su telefonski pozivi, ali susjedi nisu bili dobronamjerni kao prevareni Kinezi uz 'Mućkama'

Na pitanje zašto koriste svijetlozelenu boju, bračni par je odgovorio da je to moderno i da će osvježiti izgled kuće. Sinovi su marljivo obavili svoj posao i otišli svojim kućama, a par je zadovoljno gledao svoje nove zelene zidove.

Nekoliko sati kasnije, kad se spustio mrak, počeo je zvoniti telefon. Susjedi su pokušavali saznati radi li se možda o kakvoj neslanoj šali.

Fluorescentna zelena boja neprirodno se sjajila u mraku poput kakve kuće duhova. Nakon intervencije gradonačelnika, dogovoreno je da će par prebojiti svoju kuću nekom prihvatljivijom bojom.

Cijela situacija neodoljivo podsjeća na 'Mućke' u kojima braća Trotter liče kineski restoran i nadgrobni kamen svoje majke bojom koju su nabavili od koga drugog nego od - Triggera.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više