GAS DO DASKE

Kauč koji ide 140 kilometara na sat

11.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Tvrtka Firebox nudi mogućnost da se provozate nekim od najbizarnijih vozila na svijetu, kao što su kauč, najbrži krevet koji legalno smije biti na cesti i radni stol sa stolicom

Suludo iskustvo počinje bijelom košuljom i kravatom. Pitate se zašto? Zato što vam treba odgovarajuće odijelo dok vozite motorizirani radni stol po Northamptonu u Velikoj Britaniji.


Najbrži krevet na svijetu

Ako vam to nije bilo dovoljno pomaknuto, slijedi 140 kilometara na sat na kauču s presvlakom s uzorkom leoparda. Za tu vožnju vam trebaju motorističke naočale i doza hrabrosti.

Od ostalih vozila tu su još dvokatni auto u kojem gornji vozač upravlja vozilom, a donji vozač kontrolira pedale i najbrži krevet na svijetu koji će pružiti jedinstveni užitak promatranja britanskih krajolika iz ležećeg položaja.

'To je odličan poklon za ljude koje vole brzinu, garantirano će vas nasmijati, zbuniti i preplašiti u jednakoj mjeri. Ako pričamo u terminima bizarnosti, usudio bih se to usporediti s kruženjem oko Saturna u mjedenoj kobasici', kaže glasnogovornik Fireboxa koji prodaje probnu vožnju za 99 britanskih funti