Funtime BOŽIĆNO IZNENAĐENJE

Ljuti na šefa? Pomoći će vudu-čarape

Tajvanski računalni inženjer koji je dao otkaz jer se nije slagao sa šefom našao je novi poziv i sad proizvodi vudu-čarape namijenjene ljudima koji nekomu nešto zamjeraju

Wang Bang-yu (27) iz grada Tainana na jugu zemlje rekao je za kabelsku televiziju TVBS da se početkom godine povukao iz računalne tvrtke jer ga je 'šef cijelo vrijeme maltretirao'. Kako bi ispuhao bijes, nacrtao je obrise lutke na tabanu čarape i iznutra napisao 'bivši šef'.

Nosio je čarape i uporno gazio po šefu. Wangu je, kad se počeo bolje osjećati, sinulo da bi svoje nove vudu-čarape mogao masovno proizvoditi. Tamne vudu-čarape na tabanu imaju natpis 'bivši šef', 'bivši direktor', 'bivši dečko', 'bivša cura', pa čak i imena nekih tajvanskih političara.

'Najbolje se prodaje originalni par, 'bivši šef', jer mnogi mrze svoje bivše šefove', rekao je Wang za TVBS. U dva mjeseca Wang je uspio prodati petsto pari čarapa, a kani proširiti posao i primati izravne narudžbe od kupaca.

Nudi i posebnu pogodnost: svatko tko naruči tristo pari može birati riječi koje će pisati na tabanu. Posao mu tako dobro ide da više ne osjeća ni ljutnju prema bivšem šefu. Naprotiv, zahvalan mu je što je zbog neslaganja s njime počeo novu karijeru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više