Funtime NEMARNI BRADONJA

Djed Božićnjak otpušten zbog tipkanja SMS-ova

  • Autor: S. F.
  • 28.11.2009 9:54:45
  • 28.11.2009 8:00:00

Djed Božićnjak otpušten je iz trgovačkog centra jer je zbog prerevnog pisanja SMS poruka zanemario okupljenu dječicu

Neimenovani muškarac angažiran je da glumi Djeda Božićnjaka na ceremoniji paljenja božićnih svjetiljki koja se održavala u gradu Eveshamu.

Njegov je zadatak bio djecu provozati u kočiji, podijeliti slatkiše i zabilježiti njihove želje. No unatoč dogovorenom poslu, neuživljeni bradonja cijelo je vrijeme pričao na mobitel ili tipkao SMS poruke.

Tek je ponekom sretnom mališanu udijelio poklon ili pozirao pred objektivom, ali se čitavo vrijeme držao pokislo i nezainteresirano, piše Daily Mail.

Uprava trgovačkog centra djeda je angažirala iz tvrtke Animal Enterprises, iz koje su poslali ispriku zbog aljkavog djelatnika.

'Od tvrtke smo dobili potvrdu da je Djed Božićnjak otpušten, da mu ne moramo isplatiti honorar za pojavljivanje i dobili smo od njih odštetu', rekao je menadžer trgovačkog centra Lew Hammond.

Hammond je dodao i da su posljednjih godina sve veći problemi s pronalaženjem dobrog 'bradonje'. 'Osim onih sklonih kojoj čašici više, nisu rijetki slučajevi ni djedica koji više pažnje posvećuju majkama nego djeci', zaključio je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više