Funtime NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO

Isti par ponovno dobio crnog i bijelog blizanca

  • Autor: K. D.
  • 31.12.2008 14:38:23
  • 31.12.2008 14:00:00

Vjerojatnost da će munja pogoditi isto mjesto dvaput daleko je veća od one da dvaput zaredom imate blizance različite rase. Nevjerojatnom paru iz Engleske dogodilo se upravo to

Dean Durrant i Alison Spooner su, čini se, odlučili ozbiljno poraditi na familijarnoj raznobojnosti. Nakon što su 2001. fascinirali svijet s blizancima različite boje kože, sada im se dogodila ista stvar. Genetsku šansu zapravo je nemoguće izračunati s obzirom na to da se fenomen događa toliko rijetko da je nemoguće uopće napraviti bilo kakvu statistiku.

Slučaj raznobojnih blizanca zabilježen je i 2005. kod para u engleskom Nottinghamu, no oni, iako su bili različite boje kože, u svojim su obiteljskim lozama imali još nekoliko miješanih crno-bijelih brakova. U tim slučajevima, mogućnost rođenja blizanca različite boje drastično raste.

Novorođeni Miya i Leah možda su stavili i par funti u džep obiteljskih prijatelja. Naime, kada su najavili novu trudnoću, frendovi su se počeli kladiti hoće li ponovno biti crno-bijeli džekpot ili ne.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više