KOJA DEPRESIJA?!

Dobila otkaz zbog slika s odmora na Facebooku

22.11.2009 u 16:59

Bionic
Reading

Kanađanka Nathalie Blanchard izgubila je posao nakon što je na Facebooku objavila svoje fotografije na kojima je prikazana kako se smije i zabavlja

Takve slike na Facebooku same po sebi ne bi ni bile neki problem da 29-godišnja Nathalie nije mjesecima bila na bolovanju zbog dijagnosticirane teške depresije. Nakon što su otkrili njezine nasmiješene slike na Facebooku, poslodavci su joj ukinuli naknade jer su uvjereni da glumi bolest. Sporne fotografije pokazuju 'depresivnu' Nathalie kako se zabavlja u striptiz baru za žene, slavi rođendan s prijateljima te uživa na plaži.

'Ne bih to nikada napravila da mi liječnik nije savjetovao da izađem iz kuće i malo se zabavim kako bih se oporavila od depresije', objasnila je Nathalie koja je sve donedavno bila zaposlena u IBM-u u Quebecu.

Osiguravajuća kuća Manulife, koja je razotkrila Nathaliju, nije željela komentirati ukidanje bolovanja, no priopćenjem su se izjasnili da odluke o ukidanju ili odbijanju naknada ne donose isključivo prema informacijama pronađenim na Facebooku. Međutim, priznali su da koriste društvene servise da bi podrobnije upoznali svoje klijente, javlja AFP.