VENI, VIDI, OBNEVIDI

10 najvećih YouTube freakova svih vremena

15.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Možda je prije tridesetak godina bilo fora biti neprilagođen i na tome zaraditi gadnu lovu. Danas će vas u najboljem slučaju pretvoriti u sakupljača boca i limenki. No, nije kraj svijeta. Tu su bolesnici, freakovi, likovi koji ne samo da se nisu prilagodili, već vam i trljaju nos svojom patologijom po video servisima poput YouTubea. Upoznajte 10 grozota po izboru magazina Manofest

Specijalist za kakicu
Krezubi lik s tregerima i ispuhanim šlaufom na mjestu gdje biologija obično smješta želudac, gledateljima YouTubea predstavlja se kao specijalist za kakicu. Ako ne vjerujete njegovim očima i pogledu serijskog ubojice malih pingvina, onda vam fakat nema spasa. A kako se analizira komad psećeg fecesa, saznajte na način koji će vam se bolno urezati u sjećanje.

Najlonke i playback
Pod nadimkom Toneta777 čovjekoliko muško biće koje se oblači u najlonke i otvara usta na bolesno sladunjave pop pjesmice stvorilo je popriličan krug obožavatelja. Administratori su mu izbrisali korisnički račun. Valjda zbog elementarne povrede smisla ljudskog postojanja. Pogledajte kako to radi svjetska Malnarova Anđa i pridružite se peticiji za njezin povratak na Jubito jerbo ozbiljno nam fali par dobrih argumenata za kolektivno samoubojstvo.

P. Diddy trči
Video blog P. Diddyja namijenjen je svima koji su nedavno shvatili kako zapravo mogu trčati. Reper nas informira o svom unutrašnjem svijetu s kojim se suočava na traci za trčanje. Inače za to vrijeme razmišlja o svojim problemima, gladi u svijetu te treba li za novi spot ubosti novu seriju prstenja, no ovoga puta P. Diddy je shvatio kako zapravo trči. Ono, pogledao se i vidio noge kako se miču. Zvuči nevjerojatno.

Edarem i Zgodna Žena
Ovaj frajer ili ne može prežaliti što mu nije uspjela filmska karijera grofa Drakule ili stvarno negdje pije krv djevica nakon što isključi web kameru. Mi tipujemo na ovo drugo. Dakle, raščupani djedica s rupom na jedinici izvodi seksi polu-striptiz na Orbisonovu stvar Pretty Woman i gleda uokolo poput lunatika iz hororaca tridesetih.

La Pequena
La Pequena dođe nešto kao patuljasti transvestit neodredivog izvornog spola koji ipak najviše sliči Hilary Clinton, Amy Winehouse, Hulku i Shaniai Twain – zajedno. Maleno čudesno biće s YouTubea zabavlja svoje milijunsko sljedbeništvo impersonacijama kojekakvih celebrityja i to radi sasvim dovoljno bolesno.

Tsimfuckis
Možda najveća off-atrakcija YouTubea klinac je pod nadimkom Tsimfuckis. Sedamnaestogodišnjak ekstremno neobičnog izgleda zbog sindroma koji je u medicinskoj povijesti zabilježen u tek 100 slučajeva, obračunava se sa cijelim svijetom i repa sve u šesnaest. Možda nije sljedeći Eminem, ali nakon Tsimfuckisa teško da će biti sljedećeg.



Chrissy i recikliranje sperme

Mladić po imenu Chrissy drži u rukama joystick konzole i započinje priču o svojem recikliranju sperme glumeći kapetana iz Zvjezdanih staza. Uglavnom, saznajemo da dječak ne želi izgubiti nerođenu dječicu, kao ni broj spermića u testisima. Mastrubira u čašicu, a onda... da. Pored toga, Chrissy se ima naviku tući po goloj guzi. Budimo malo mazohistički znatiželjni.

Marbles Harsgrove
Marbles je stručnjakinja za E. Coli viruse, Oskare i 'Apocastinko', kako već zove Gibsonov spektakl, a nisu joj strana ni pečena svinjska rebarca za koje nije ziher jede li ih ili razmazuje oko usta. Pogledajte kako učena Marbles nakon ekpertize o tortiljama prepunim virusa, (omaškom?) ostavlja upaljenu kameru i razvaljuje rebrica.

Štanga za striptiz u podrumu
Pretpostavljamo da vas nikada nije zanimalo kako svoja poslijepodneva provode ćelavi sredovječni muškarci koji su si u podrumu instalirali štangu za golišavo plesanje. Nažalost, vrijeme je da saznate. Snimaju se kamerom i objavljuju se na webu. Pogledajte frajera u 100. pokušaju figure leptira. Ne sumnjamo da je i mami poslao snimku.

Jahanje životinja na napuhavanje
Čovjek je posvetio svoju egzistenciju na Jubitu jahanju životinja na napuhavanje. Za vrijeme seanse na glavi fura crnu kapuljaču, a za sada su kao žrtve zračnog silovanja pali morski pas, zmaj, morž, krava i delfin. Što radi s njima kada isključi kameru, znaju vjerojatno susjedi. Što reći, ovo u najmanju ruku zaslužuje stvaranje društva za zaštitu igračaka.