ROGATI WEISSMÜLLER

Jelen otplivao nekoliko krugova u bazenu

03.11.2009 u 09:08

Bionic
Reading

U Sjevernoj Karolini, u gradu Gastoniji, jelen je pao kroz stakleni krov u zatvoreni bazen pa je nakon kratkog razmišljanja uskočio u vodu i plivao petnaestak minuta dok su stanari u šoku promatrali prizor

Susjedi su mislili da se radi o šali povodom Noći vještica. No na njihovo i ogromno iznenađenje upraviteljice stambenog kompleksa u kojem se bazen nalazi, sigurnosna kamera snimila je jelena kako pliva 15-ak minuta. Životinja je neko vrijeme kružila u panici i tražila plićak kako bi mogla izaći na suho.

Nadzornik Carl Moore je dobio telefonski poziv u kojem se spominjao jelen u bazenu. 'Mislio sam da me zezaju. Voda u bazenu se užasno zapjenila i u njoj se nalazio jelen s vrlo pristojnim rogovima', rekao je Moore.

Moore je iskoristio mrežu da potjera jelena u plićak. 'Bilo je jasno da se već počeo jako umarati. Znali smo da moramo nešto učiniti prije nego što se utopi.'

Napokon, jelen je dospio do bazenskih stepenica i uspeo se uz njih. 'Stvarno je imao sreće. Izbjegao je sav promet, preživio pad kroz staklo u bazen i na kraju isplivao živ iz svega toga', rekla je upraviteljica.