Funtime LJUBAV NIJE DOVOLJNA

Muškarac ima alergijsku reakciju na svoju ženu

  • Autor: A. S.
  • 2.11.2009 10:34:31
  • 2.11.2009 9:36:43

Nije neobično da smo ponekad alergični na ljude koje volimo. No to je ipak samo metaforička reakcija. Jedan Britanac je u punom smislu riječi alergičan na svoju ženu, pa svaki put kad se nađe kraj nje dobije osip

Darren Young (45) je zapravo alergičan na sastojak koji se redovito može pronaći u kremama i losionima za tijelo. Otkucaji srca mu se ubrzaju, a tijelo mu natekne ako dođe u doticaj s polietilen-glikolom.

Young, vozač autobusa iz Sprotbrougha, Južni Yorkshire, rekao je da se ne može približiti ženi osim ako na sebe ne nanese nikakve kremice.

'Kad dođe vrijeme za odlazak u krevet, Sue ne treba glavobolju kao izgovor, samo kaže da se namazala kremom i to me može ubiti. Nije problem samo u njoj. Reakciju mogu dobiti i u pubu ili restoranu ako je ondje sjedila žena koja koristi losione, a doktori ni ne znaju zašto se to tako iznenada događa', rekao je Young.

Young je alergiju otkrio nakon što je primio injekciju u kojoj je bilo i polietilen-glikola za liječenje problema s nogom. Tijelo mu je tada posve nateklo, srce mu je prestalo kucati i doktori su ga morali oživljavati.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više