GAMEREPORT

3D Vision – nova dimenzija igranja

31.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Donosimo ekskluzivnu recenziju Nvidijinog stereoskopskog sustava koji će unijeti revoluciju u dosadašnji način igranja

Dobro došli u još jedno specijalno izdanje Gamereporta! Ovaj put recenziramo nešto uistinu posebno – Nvidijin 3D sustav stereoskopije, koji će igrama darovati dubinu! Ako ste ikada bili u 3D kinu, imat ćete predodžbu o čemu se ovdje radi. 3D grafika vašeg PC-a više neće biti plošna poput kolaža, već će stvarati iluziju realne trodimenzionalnosti.

Bit ćete doslovno usisani u virtualnost i ponovno otkrivati igre iz posve nove i strahovito impresivne perspektive. Sve je to omogućeno najnovijom inačicom Nvidijinih 'shutter' naočala od kojih vas više neće boljeti glava.

Prema tome, pogledajte video u kojem smo vam na najbolji mogući način pokušali opisati kako je to igrati s 3D Visionom u praksi. U prilogu se krije i tzv. anagplyph 3D video koji također stvara dojam dubine, a u kojem ćete uživati ako si nabavite one jeftine crveno-plave naočale. Uglavnom, pogledajte recenziju, upoznajte se s prednostima i manama 3D Visiona te sami procijenite hoće li ovaj sustav i vama promijeniti viziju igranja.