Funtime ŠKOLA ŠARMIRANJA

Za samo dva sata naučite zavesti djevojku

  • Autor: A. S.
  • 26.10.2009 15:31:49
  • 26.10.2009 13:59:30

Nekoliko kratkih tečajeva u školi Magičnog umijeća zavođenja trebalo bi vas naučiti kako osvojiti nečije srce. Tako barem kaže voditelj škole šarmiranja u Singapuru

Imate problema sa zavođenjem djevojke svojih snova? Gospodin Derick Ho iz Singapura samo će vam se nasmijati, vjerojatno namignuti i savjetovati vam da se prepustite u njegove ruke. Za samo 150 dolara po dvosatnoj seansi naučit će vas desetak trikova kako zavesti osobu koja vam se sviđa.

Ho je iluzionist sa šest godina iskustva koji trenutno vodi školu Magično umijeće zavođenja. Njegov je tečaj prošlo već oko 150 muškaraca, dok se zasad prijavilo svega pet žena. Većina trikova u osnovi ima veze s kartama ili gumenim trakama. Primjerice, postoji trik koji bi vam trebao omogućiti da zagrlite djevojku iz snova ili jedan koji garantira da će vas nazvati.

Poanta tečaja je naučiti šarmirati djevojku i ostaviti najbolji mogući dojam. Ho tvrdi da nije lako impresionirati baš svaku djevojku, pa zato polaznike uči da razgovaraju s distancom, a da svojim rječnikom moraju ostaviti dojam tajanstvenog i privlačnog muškarca.

Naravno, nijedan trik nije htio otkriti. Čak ni učenicima nikad ništa ne ispisuje na papirima, već im diktira, a oni zapisuju.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više