BIZARNA LISTA

Zapaljeni penis - najgora bračna osveta

20.10.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Svašta ogorčenim suprugama i supruzima padne na pamet u želji za osvetom, pa je tako nedavno jedan francuski internetski portal objavio listu najgorih bračnih osveta

Neslavno prvo mjesto pripalo je izvjesnom Amerikancu koji je u žaru svađe na svoju suprugu bacio mačku. Koliko je poznato, ni supruga ni mačka nisu bile povrijeđene. Drugo mjesto odlazi u Kinu, gdje je bijesna supruga, koja je sa suprugom vodila trgovinu mobitelima, za osvetu suprugu upalila svih 400 mobitela koliko ih je u tom trenutku bilo u trgovini. Na treće je mjesto dospio ponovo jedan Amerikanac koji je pošto-poto odlučio osigurati svoju privatnost u braku pa je tako na bravu vrata svoje sobe spojio 110 volti kako ga supruga ne bi ometala niti uopće pokušala ući u njegovu sobu.

Četvrto mjesto otišlo je u Škotsku bijesnoj i nimalo milosrdnoj supruzi koja je za osvetu mužu servirala za ručak ukusno spravljen pseći izmet. Iako je umrla od smijeha u trenutku njegove degustacije, kasnije je na sudu priznala da se nesavjesno ponašala. Najgore je prošao suprug čija žena je zauzela peto mjesto prilično morbidnim zločinom. Ona je svom pijanom suprugu koji je gol ležao na kauču i ispijao votku za votkom i gledao televiziju zapalila penis. Navodno se nakon nekoliko mjeseci potpuno oporavio od opekotina.