Funtime GREŠKE ZA PAMĆENJE

Urnebesno uništene torte

  • Autor: A. S.
  • 14.10.2009 12:01:50
  • 14.10.2009 11:07:33

Američka blogerica već više od godinu dana prati kako su slastičari u stanju nasamariti mušterije i umjesto naručene torte isporučiti im nešto sasvim deseto. Od gramatičkih grešaka na natpisima do jednostavno bizarnih tvorevina, sve ljepote neuspjelih torti blogerica je nedavno objavila u knjizi

U knjizi 'Cake Wrecks', što je ujedno i naziv njezinog bloga, Jennifer Yates donosi zabavan pregled uništenih torti za posebne prigode. Uglavnom su to rođendanske torte, torte za vjenčanje ili kakvu drugu prigodu u kojoj želimo nekom sve najbolje, a rezultat je posve neočekivan.

Premda se radi o groznim pogreškama, one su ipak zabavne. Blog je pokrenula u svibnju prošle godine nakon što je slučajno naletjela na nekoliko urnebesnih primjera, a odonda joj fotografije uništenih torti šalju iz cijelog svijeta.

Ideju za cijeli projekt dobila je nakon što ih je muž John prijavio na tečaj ukrašavanja torti. 'John nas je prijavio na tečaj, što je bio njegov božićni poklon 2007. godine. Totalno nas je ponijelo i četiri mjeseca smo odlazili učiti o ukrašavanju. Kad mi je prijatelj poslao fotografiju uništene torte s natpisom 'Under Neat That', sinula mi je ideja za blog i odlično se uklopila u moj novi hobi', rekla je Jennifer.

Danas mailom dobiva 50-ak fotografija uništenih torti, pa premda nisu sve za objavu, blog radi od onih koje su vrijedne toga. Tako ima primjer pravopisne greške gdje su umjesto 'I Love You' na tortu napisali 'I Lave You' ili umjesto 'Happy Fatherhood' stajalo je 'Happy Falker Satherhood'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više