Funtime 18 CENTIMETARA STRAVE

U ustima držala ogromnog crnog škorpiona

  • Autor: K. D.
  • 23.12.2008 13:16:03
  • 23.12.2008 13:00:00

'Kraljica Škorpiona' s Tajlanda oborila je još jedan zastrašujući rekord vezan uz smrtonosne insekte. Držala je preko dvije minute živog crnog škorpiona od skoro 18 centimetara u svojim ustima

Pred publikom šoping centra u Pattayi, gradu u tajlandskom zaljevu poznatom po kabareu i noćnom životu, tridesetdevetogodišnja Kanchana Kaetkaew otvorila je svoja usta da bi joj muž na jezik stavio crnu ubojitu škorpionsku grdosiju od 18 centimetara. U ustima ga je držala dvije minute i tri sekunde.

Ponosni muž, poznatiji kao 'kralj stonoga', mirno je gledao svoju ženu obučenu u bijelo kako sprema škorpiona u usta, životinju s neobično snažnim i smrtonosnim otrovom. Vjerojatno se već navikao na tu scenu s obzirom na to da je Kanchan oborila nekoliko rekorda vezanih uz škorpione.

2002. škorpionska je kraljica provela trideset i dva dana zatvorena u stakleni kavez sa 3.400 škorpiona, a kao sljedeći podvig najavila je trideset i tri dana s njih pet tisuća, piše Telegraph.

Muž joj pak nosi nadimak 'kralj stonoga' jer se, kao što pretpostavljate, bavi sličnim rekordima. Jedan od njih je 28-dnevni izolirani život sa 1.000 stonoga.

Škorpionsko-stonogaški par upoznao se na farmi zmija na otoku Koh Samui, a vjenčali su se 2006. na Valentinovo u ukletoj kući.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više