UVRNUTA ONLINE PRODAJA

Kupljena dva života i Rafterov 'konjski rep'

09.10.2009 u 19:02

Bionic
Reading

Dva života, poprilično krupni wombat, 'konjski rep' poznatog svjetskog tenisača i koješta drugo kupili su Australci u proteklih 10 godina putem eBaya, priopćila je internetska aukcijska kuća

'U proteklih 10 godina kupilo se nevjerojatnih 173 milijuna stvari i nije čudo da se tu našao i 'konjski rep' Patrica Raftera (nezaboravno finale u Wimbledonu s Goranom Ivaniševićem) i 'cijeli život jednog gospodina iz Pertha', kazao je Sian Gipslis s eBaya.

'Ako nas je proteklih 10 godina ičemu naučilo onda je to da ništa nije preveliko, premalo ili prebizarno za legije odanih poklonika eBay.com.au-a', objasnio je Gipslis.

Tako nije neobično da se na aukciji prodao Fatso, debeli wombat koji je postao neslužbena maskota Olimpijskih igara 2000. u Sydneyu ili komad tratine s kojeg je zabijen gol protiv Urugvaja pa se Australija kvalificirala za Svjetski kup u nogometu 2005.

Najskuplje je na australskom eBayu prodan posljednji automobil Holden Monaro, koji je 'otišao' za 187.000 australskih dolara.

Fatso je prodan za 84.000 australskih dolara, Rafterov repić za 2.025 dolara. Gospodin iz Pertha je svoj život prodao za 399 dolara, a tip iz Wollongonga koji je prodao posao, repertoar od šest viceva, svoje prijatelje i potencijalne ljubavnike zaradio je 7.500 dolara.

Eh da, prodana je i žitna pahuljica koja strašno podsjeća na slavnog E.T-ja. Za 1.035 dolara.