MISTIČNIH 30 CENTIMETARA

Ruski muzej izložio Rasputinov penis

02.10.2009 u 10:42

Bionic
Reading

Muzej seksa i erotike u Sankt Peterburgu, prvi takve vrste na ruskom tu, hvali se posjedovanjem ključnih 30 centimetara divljeg ruskog mistika koji je svojedobno tješio dame iz carskih krugova, što tijelom, što duhom. Je li to stvarno Rasputinov penis?

Mnogi će reći da je riječ o pametnom PR-u za novi muzejski projekt, no Igor Knjazkin, kustos erotske izložbe u Sankt Peterburgu tvrdi da se među eksponatima nalazi i Rasputinov međunožni monstrum od 30 centimetara. Doduše, Knyazkin je nedavno također tvrdio kako pogled na tu bludnu relikviju efikasno liječi mušku impotenciju, tako da mu znanstvene teze treba uzeti s odmakom. Od najmanje 30 centimetara.

Među izlošcima Muzeja seksa i erotike, Rasputinov penis je bez sumnje najatraktivniji. No je li to stvarno njegov, ne postoji nikakva ozbiljnija indikacija, tek Knyazkinovo uvjerenje. Nakon ubojstva carskog monaha 1916, poznatog po ekstremnom asketizmu i raskalašenosti istovremeno, oko načina na koji je ubijen isplele su se mnoge legende, a evo, mit se proširio i na par organa.

U svakom slučaju, Knyazkin tvrdi da je Napoleonov udprodan američkom urologu na aukciji 1977, obična mahuna naspram ruske grdosije.