NOGE VLASNIKA POŠTEĐENE

Psi dobili seksi lutke na napuhavanje

22.09.2009 u 10:47

Bionic
Reading

Francuska dizajnerska tvrtka Feel Addicted koja izrađuje sve i svašta, od prstenja i satova do torbi i namještaja, otišla je korak dalje u inovativnosti i tržištu konačno ponudila nešto novo. Ciljani konzumenti su četveronožni kućni ljubimci, a oni će odsad moći svoje seksualne nagone, umjesto na vašim nogama, iskaliti na lutkama na napuhavanje

Iz francuske tvrtke kažu da njihov pas na napuhavanje može pomoći vlasnicima u kontroli kućnih ljubimaca te u poboljšanju njihova ponašanja, piše News Lite.

'Psi imaju seksualne potrebe i probleme s dominacijom, zbog čega se penju na razne objekte, uključujući jastuke, plišane životinje, ali i noge susjeda, gostiju ili vlasnika. Hot Doll je dizajniran kako bi kontrolirao taj problem. Također je, zahvaljujući dizajnu, lako naučiti psa da koristi lutku', rekao je glasnogovornik kompanije.

Pas na napuhavanje izrađen je od materijala i u obliku koji čini lutku stabilnom, čvrstom na podu, otpornom na ugrize, ali i mekanom na dodir. Održavanje je također jednostavno, čisti se samo rupa, i to sapunom i vodom.

Hot Doll možete nabaviti ovdje, u bijeloj i crnoj boji, za samo 399 eura