Funtime RATOVI ZVIJEZDA NA BLAGAJNI

Jedi izbačen iz trgovine zbog kapuljače

  • Autor: K. D.
  • 18.9.2009 11:38:54
  • 18.9.2009 11:36:00

Osnivač međunarodne crkve jedaizma, tj. religioznih obožavatelja Sile i svjetlećih mačeva, izbačen je iz supermarketa u Bangoru u Sjevernom Walesu jer nije htio skinuti kapuljaču. Uzrujani svemirski ratnik bio je totalno slomljen, ali ipak nije prešao na mračnu stranu

Trgovina Tescoa u britanskom Holyheadu zamolila je dvadesettrogodišnjeg Daniela Jonesa da skine kapuljaču po ulasku u trgovinu. Ipak, mladi osnivač crkve jedaizma koja okuplja 500.000 ljudi diljem svijeta, a u čijim napucima stoji da se kapuljača mora nositi na svim javnim mjestima, pokazao je manjak jedijevskog razumijevanja prema sigurnosnoj mjeri, pa je na koncu morao biti izbačen.

'Prošao sam pored žene zamotane u muslimanski veo. Siguran sam da ista pravila moraju vrijediti za sve. Bio sam uzrujan, to je diskriminacija', potužio se Daniel, tj. jedi Morda Hehol.

Nakon preporuke svojoj jedi subraći da odsad izbjegavaju kupovinu u Tescou, javio se glasnogovornik trgovačkog lanca.

'Jediji su stvarno dobrodošli u našim dućanima, iako ih molimo da skinu kapuljaču kada uđu. Obi-Wan Kenobi, Yoda i Luke Skywalker su često bili bez kapuljače i nisu prešli na mračnu stranu. Ako jediji hodaju po našim trgovinama prekrivene glave, propustit će puno posebnih ponuda', izjavio je zli Tescov predstavnik, očito pod vlašću Dartha Vadera.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više