ZAŠTO SU SVI KOFERI CRNI?

Najnebuloznije pritužbe ovogodišnjih turista

17.09.2009 u 09:45

Bionic
Reading

Valjda zbog viška praznog hoda u vrijeme recesije, britanska online putnička agencija dala si je truda složiti kompilaciju najsmješnijih pritužbi gostiju zaprimljenih ove godine. A bunilo se u vezi svega i svačega - od ljetnog sunca i sladoleda koji se topi do previše oblaka koji zaklanjaju pogled za vrijeme leta

Online putnička agencija Sunshine.co.uk sastavila je zbirku nevjerojatnih pritužbi ovogodišnjih klijenata. Tako se britanska obitelj po dolasku u Portugal požalila na prejako sunce zbog kojeg su bili vrući i znojni, dok se putnik na aerodromu izjadao kako su svi koferi crni - baš kao i njegov - te da ne prepoznaje svoj na traci za prtljagu.

Druga je pak žena, nakon što joj se šampon razlio po torbi te je dobila zamjensku toaletu od hotela, čitav slučaj zaključila jadikovkom da je čitav incident mogao biti spriječen.

A što reći na žalbu putnice čija djeca nisu mogla uživati u pogledu kroz prozor za vrijeme leta, jer je nebo bilooblačno. Ili nevjerojatne situacije na koju se obrušila druga – u vlakiću zabavnog parka smočile su joj se noge, a sunce je bilo toliko jako da joj se otopio sladoled.

Turističke Scile i Haribde, naravno, ne prestaju s prevrućim svemirskim tijelima. Jedan se roditeljski par potužio da je tretman djece u odmaralištu bio toliko dobar da ovi više nisu htjeli provoditi vrijeme s njima. Drugima su pak desertni kokteli bili prejaki pa su im uništili poslijepodneva.

'Koliko god se trudili obračunati se sa svakim problemom svojih klijenata te spriječiti njegovo ponavljanje, vremenske prilike, prejaki alkohol, prehladni sladoled ili avioni koji previsoko lete, nažalost, izvan su naše kontrole', izjavio je glasnogovornik agencije.