TKO TU KOGA...

10 naj... nevjerojatnijih ljubavnih priča

13.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ljubav ne pita za godine, a u nekim slučajevima ne pita ni za noge, spol, pripadnost ljudskoj vrsti ili broj vagina. Bračna stanja uključuju sve i svašta, od drveća, Eiffelovih tornjeva i robota, pa sve do muškaraca koji su ustvari žene - udanih, a zapravo oženjenih za žene koje su ustvari muškarci. Tko tu koga, kako i čime, pročitajte u sljedećim redovima

Al i Jeanie Tomaini
Div je oženio curu bez nogu. Tako otprilike glasi ljubavna priča Ala i Jeanie Tomaini. Zajedno su radili u američkom cirkusu tridesetih godina prošlog stoljeća i nedugo poslije prvog susreta palo je vječno 'da'. On je zbog tumora na hipofizi izrastao do 2,2 metra, a njezino je tijelo prestajalo s torzom. Kažu da je Al težio 161 kilogram, a u 12. godini prerastao je svojeg oca. Jeanie je izmjereno ciglih 76 cm, ali što je to prema svjetlosnim godinama ljubavi koja je spajala što je priroda tako groteskno razdvajala.

Braco i seka

Usvojeni Patrick Stuebing je prvi put sreo svoju biološku sestru sa 23 godine i umjesto da je odvede u zoološki vrt pa na sladoled, on se odlučio zatelebati. Osim što su podijelili solidan komad genetskog koda, Susan i Patrick iz Leipziga danas dijele i dobar dio tjelesnih tekućina i ne osjećaju se krivima ni po kojoj točki optužnice javnog morala i slova zakona. Štoviše, tip je odgulio dvije godine zatvora zbog incesta, a država im je oduzela troje djece. Zadržali su tek četvrto. Dvoje djece ima zdravstveno-mentalnih problema. Jedno je epileptično zbog prerana poroda, a drugo zaostalo u razvoju. Prije pet godina Patrick se odlučio za vazektomiju ne bi li udobrovoljio zakonodavca. Što reći, prilično domoljubno.



Žena majmun i muškarac aligator
Njemu su po koži rasle ljuske, a ona je furala bradu i dva po dva reda zubi. Percilla Bejano iz Puerto Rica patila je od hipertrihoze, pojačane dlakavosti, a izabranik njezina srca više je pucao na ihtiozu, bolest kože zbog koje je izgledao kao aligator. Nije imao nijednu poru pa se nije nikada ni znojio. Par se prstenovao 1938. te su se odlučili na pokušaj potomstva, no dijete je podleglo upali pluća ubrzo nakon rođenja. S ušteđevinom zarađenom po cirkusima povukli su se na Floridu, gdje su partijali i sadili cvijeće. Percilla je umrla u veljači 2001.

Chang i Eng
Braća Chang i Eng Bunker su također dijelili postelju, ali ne zato što su im omiljele incestuozne slasti. Vezale su ih neke daleko elementarnije pojave, poput jetre i komada hrskavice. Sijamske blizance iz New Yorka 19. stoljeća taj nestašni detalj svejedno nije spriječio da se obojica ožene, pa su u četvero gradili obiteljsku sreću. Njihove odabranice Adelaide i Sarah Ann Yates živjele su s njima, i to, naravno, svaka sa svojim mužem u vlastitoj kući. Kuće su bile izgrađene jedna do druge i jedino pošteno fizikalno rješenje bilo je da jedan dan provedu i prespavaju u jednoj a drugi u drugoj. Kako je to izgledalo kada se svjetla ugase i jesu li jedni igrali domino dok su drugi radili na potomstvu, nije najjasnije iz povijesnih dokumenata, no Changu je uspjelo isposlovati dvanaestero, a Engu desetoro djece.

69, ali ne onih
Malezijskom komadu od 104 godine prohtjelo se mladog muškog mesa te si je pribavila tridesetpetogodišnjeg frajera da joj prodrma gebis i još par strateških lokacija. Wook Kundor udala se 2006. godine za Muhamada Musu koji se, prema vlastitim riječima, nije oženio zbog para, već iz sućuti što je žena stara i sama. No poštovanje i prijateljstvo se ubrzo pretvorilo u žestoku ljubav od 69 godina razlike. Kundorin adut bilo je njeno duboko poznavanje religije, a Muhamadov... možemo samo slutiti. Njoj je to bio dvadeset i prvi, a njemu prvi brak. Barem neka sličnost.

On, odnosno ona, i ona, odnosno on
Ashley, bivši muškarac pretvoren u ženu, i Tony, bivša žena istesana u muškaraca, pronašli su svoju transseksualnu sreću u San Diegu, čemu je, dakako, pomogla činjenica da su heteroseksualni. Inače bi se malo pogubili u tome tko je što, tko što voli, a tko što glumi. Ovako smo barem načisto da cura gura, a tip prima, premda je orijentacija libida ostala nepromijenjena. Tony priznaje da bi mu bilo daleko teže biti sa stvarnom, nego s kirurški stvorenom ženom, a činjenica da su oboje naknadno promijenili spol bila je presudna pri zbližavanju.

Eiffelov toranj, Berlinski zid
Erika iz San Francisa se danas preziva Eiffel, ali ne zato što je plemenita francuskog porijekla. Udala se za parišku atrakciju koja svijetli u mraku. Žena je bila očarana falusnom građevinom za koju se lijepe milijuni turista te mu se u svojoj 37. godini odlučila predati dušom i tijelom. Prošle je godine položila bračne zavjete te će tako čeličnu konstrukciju voljeti i poštovati, u prebojavanju i hrđi, dok ih smrt ne rastavi. No to je tek vrh ledene sante među ekipom kojoj je dijagnosticirana objektofilija. Eija Riitta Berliner Mauer već je 30 godina u sretnom braku s Berlinskim zidom. 'Možete me mrziti ili srušiti, ali ja ću još uvijek stajati', uzvratila je Eija svima koji su na trenutak posumnjali u njezine bračne cigle.

Ti - robot
Zoltan ima 33 godine, živi u Gruziji, prosječne je visine, a čini se i financijskog statusa. Dakle, ispunjava apsolutno svaki preduvjet da si nabavi seksi lutkicu koja izgovara par riječi i širi nožice u slučaju testosteronske uzbune. Još gore, Zoltan se za svoju crvenokosu silikonsku ljubav i oženio, za što ima i superuvjerljivu online licencu. Draga mu je također ponosna vlasnica teledildoničkog uređaja, rupičaste spravice izmišljene u devedesetima koja omogućuje ljudima s viškom erekcije i manjkom socijaliziranosti seks preko interneta. Klik, klik, svrš, svrš.

Majmunski brak
Indijska provincija Orissa toliko pršti od bračnih zavjeta da više nema majmuna ili drveta koje ne predstavlja potencijalnog mladoženju. Ne tako davno, u hinduističkoj ceremoniji pred 3.000 ljudi dvoje majmuna sklopilo je brak, a lokalni je svećenik rekao novinaru BBC-ja da je u potpunosti slijedio uobičajeni ženidbeni protokol ljudskih bića. Mladoženja je čitav događaj iskomentirao s 'uu, uu, uu'. No u obližnjem gradu otišli su nekoliko bioloških letvica niže. Tamo su se vjenčala dva drveta na tulumu za 2.000 ljudi. Mladenci su se držali malo drveno, ali to pripisujemo profesionalnoj deformaciji.

Dupla vagina kontra dva penisa
Superžena s poduplanom artiljerijom Blanche Dumas došla je iz karipske francuske kolonije Martinique u Pariz pokazati svoje četiri sise i parom vagina. OK, imala je i treću nogu kao kviska. Sve bi to na kraju završilo kao tužna priča o zadovoljavanju perverznih Francuza da u Grad svjetlosti nije doklipsao jednako obdareni kauboj. S Jean Dos Santosa visila su dva penisa, tri testisa i, pogađate, treća noga. Nimfomanka Blanche je izazvala gostujuću dvocijevku na dvoboj i, prema navodima informiranih suvremenika iz kasnog devetnaestog stoljeća, par s kusurom genitalija se susreo i odradio seansu četverostruka seksa. Blancheine dvije potpuno funkcionalne vagine proizvodile su, kažu, gigantski libido. Kako je imala i dupli mjehur i crijeva, ostatak priče naslutite sami...