NIKOG NE ZANIMAJU

Našao slike Sanaderovih golih žena i razočarao se

25.09.2014 u 12:31

Bionic
Reading

Fotograf i ekološki aktivist Romeo Ibrišević proslavio se preko noći. I to zbog toga jer je na smetlištu našao slajdove kojima je nekada davno trgovao bivši hrvatski premijer Ivo Sanader

Romeo Ibrišević je na ilegalnom odlagalištu otpada u nevjerici promatrao koliko je smeća odloženo u samo nekoliko dana, otkad je zadnji put bio ondje. Pazio je da mu čavao ne probuši gumu, a onda je ugledao dijapozitive.

'Vidim, gume su u redu, ali pokraj kotača stoje slajdovi. Mi, old fashion fotografi, kad vidimo slajdove, počnemo se tresti', kazao je fotograf i ekološki aktivist Romeo Ibrišević.


Tek tri dana poslije pronalaska počeo se tresti još više. Iznad jednog od aktova stajalo je prezime trgovca fotografijama golih žena, bivšeg hrvatskog premijera i osuđenog ratnog profitera.

'Kad sam vidio što je na njima, Meyer press, i to tek za tri dana, kad sam krenuo pospremati, vidio sam da piše Sanader', priča Romeo za RTL Danas.

Rijetko tko ne bi pokušao unovčiti ovakav pronalazak. I sam je kolekcionar vrijednosti, ali kaže da dijapozitivi, unatoč imenu trgovca Sanadera, danas u Hrvatskoj ne vrijede ništa.

'Nikog to ne zanima', dodao je nalaznik.