ZAUVIJEK ZAJEDNO

Udala se za kartonskog Roberta Pattinsona

23.09.2014 u 14:38

Bionic
Reading

Mnoge su djevojke bile ludo zaljubljene u Roberta Pattinsona tijekom i poslije serijala 'Sumrak', no samo se jedna od njih 'udala za njega' – Lauren Adkins i kartonski glumac vjenčali su se u Las Vegasu

Lauren Adkins 'ljubav svog života' kupila je za 20 dolara. U pitanju je glumac Robert Pattinson u ulozi vampira Edwarda Cullena napravljen od kartona, piše Mirror


Iako je vrlo uvjerljiva u svojoj opsesiji Pattinsonom, vjenčanje Lauren Adkins s kartonskim plakatom zapravo je samo dio dugotrajnog umjetničkog performansa koji pokušava pokazati kako ljudi imaju nerealna očekivanja kad je u pitanju romantika i ljubav.

Lauren Adkins svoju je umjetničku karijeru započela kao i sve ostale obožavateljice 'Sumraka' – kupovala je knjige i gledala filmove. Romantične bajke bile su dio njenog odrastanja – od Snjeguljice do modernijih ljubavnih priča.

'Edward je bio tih i misteriozan, no istovremeno neuništiv i jači od ljudi. I vrlo seksi.'

Lauren Adkins ubrzo je zaključila kako momci koji su prošli kroz njen dotadašnji život nisu bili uvjerljivo bolji od njenog kartonskog heroja pa ga je počela voditi na romantične izlaske. Nedugo nakon toga shvatila je kako bi se mogla i udati za svog 'snažnog, šutljivog muškarca'.

Domišljata umjetnica pronašla je kapelicu koja je voljna obaviti vjenčanje između nje i kartonskog plakata te se bacila na pripremanje za 'sretni događaj'. Vjenčanje ju je koštalo 3.200 dolara – kupila je vjenčanicu, prsten te pozvala 50 ljudi.

'Vjenčala sam se u siječnju u bijeloj haljini, baš kao što sam uvijek i sanjala. Prijem sam održala u umjetničkoj galeriji uz šampanjac i tortu na pet katova. Medeni mjesec smo proveli u Los Angelesu', kaže Lauren Adkins.

To se zove jedinstvena ljubavna priča sa sretnim završetkom!