BARSKA PTICA

Zaklela se popiti piće u svakom britanskom pubu po imenu Red Lion

17.09.2014 u 12:07

Bionic
Reading

Čuli smo svakakve bizarne ideje potaknute još bizarnijim razlozima, no 55-godišnja Cathy Price iz Prestona ostavila nas je bez teksta – čvrsto je odlučila popiti piće u svim britanskim pubovima po imenu Red Lion jer je čula da njih ima najviše

Cathy Price iz Prestona u Velikoj Britaniji u tri je godine posjetila više od 500 različitih pubova. Razlog njenom neobičnom hobiju je to što je 2011. čula da je Red Lion najčešće ime britanskih pubova, pa ih je poželjela sve posjetiti, piše Bedfordshire News


Nedavno je u Bedfordshireu posjetila svoj 500. Red Lion. Prema njenoj računici, ostaje joj još oko 120 pubova za posjetiti.

'Bila sam u posjetu u Lake Districtu za vikend, kad sam vidjela znak na kojem je pisalo da je Red Lion najčešće ime za pub. Pomislila sam kako ih sigurno ima svugdje i tada sam odlučila da ću ih sve posjetiti. Počela sam 9. travnja, 2011., a završit ću 2015.', kaže Cathy Price.

Kako su razni ljudi čuli za njen neobičan hobi, počeli su je snabdijevati lokacijama pubova, no nije ih uspjela sve posjetiti, jer su mnogi u međuvremenu prestali raditi. Ona inače radi kao osobna trenerica, no ne smeta je posjećivati nekoliko pubova dnevno. Jednom je u istom danu posjetila čak 11 Red Liona.

Cathy uglavnom prvo naruči piće, pa tek onda osoblju objasni što radi u njihovom pubu. Ono što je prilično neobično je to da nakon više od 500 pubova još uvijek nema omiljeno piće.

'S obzirom na to da sam često za volanom kad posjećujem pubove, moram piti nešto bezalkoholno', kaže Cathy.

Zaključuje da je njeno putovanje zapravo posvećeno Britaniji i njenim fantastičnim selima, gradovima i pubovima te ljudima koje u njima upoznaje.