Funtime JER OSAMDESETE SU BILE...

Novi japanski premijer pjevao pop pjesmice

  • Autor: K. D.
  • 8.9.2009 12:43:27
  • 8.9.2009 12:35:00

Yukio Hatoyama danas puni naslovnice japanskih novina kao novoizabrani japanski premijer, a u osamdesetima je punio uši srcedrapateljnim baladama. Singlica 'Take Heart – Fly, Dove of Peace' izašla je 1988. na vinilu i nedavno je prodana na aukciji

Novoizabrani japanski premijer nekada je snimao pop balade o golubicama mira, a nekoliko ploča iz tog vremena danas se prodaje po online aukcijama. Singlica iz 1988. s pjesmom 'Take Heart – Fly, Dove of Peace' otišla je za 230 funti, čemu se začudio i njezin autor i producent Teruaki Asanuma, što dovoljno govori o skladateljskoj razini nesuđena hita.

Producent je u međuvremenu postao, jasno, zubar, a navodi da je ploča, izdana u 100 primjeraka, uglavnom razdijeljena Yukijevim političkim podupirateljima.

Hatoyama je u početku htio snimiti nešto u tradicionalnom japanskom stilu, no producent ga je uvjerio da mu bolje stoji lagani pop koji će bolje odraziti njegov urbani štih.

A budući premijer je definitivno pokazao svoju ne samo urbanost, nego i intergalaktičnost, oženivši damu koja tvrdi da je bila s vanzemljcima na Veneri. Kada mu je to ispričala, Hatoyama je navodno uzvratio: 'Pa to je odlično!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više