PROPALO VJENČANJE

Što se to događa? Još jedan mladoženja pobjegao

19.08.2014 u 09:54

Bionic
Reading

Bilo da je pobjegao zbog straha od vezanja i obaveza koje bračna zajednica sa sobom nosi, bilo da je jednostavno poželio još malo uživati u ‘slobodi’, neimenovani mladoženja iz Sanskog Mosta protekle subote potrčao je koliko ga noge nose i to baš u trenutku kada je trebao još samo izreći sudbonosno ‘da’

Prije nešto više od mjesec dana donijeli smo vam vijest o mladoženji iz Apatina koji je tijekom vjenčanja također dao petama vjetra, a izgleda da neke 'loše vode' teku u susjednim nam državama. Sada je istu stvar napravio i mladoženja iz Sanskog Mosta.


‘Kada je mladoženja istrčao iz sale, nastao je pravi cirkus. Mlada je plakala, a za odbjeglim mladoženjom potrčao je djevojčin otac, psujući mu sve po spisku’, navode svjedoci ovog nemilog događaja iz Sanskog Mosta.

Mladoženja je navodno pobjegao jer je u vezi s drugom djevojkom, a roditelji su ga nagovorili na brak s onom koja nije odabranica njegova srca.

Kako bilo, ako to možda niste znali, Sanski Most je rekorder u BiH po broju vjenčanja tijekom ljetnih mjeseci, no u statistiku neće ući neuspjelo vjenčanje ovog vikenda.