VRIJEME DARIVANJA

Da, u Kanadi postoji banka koja poklanja novce

01.08.2014 u 10:00

Bionic
Reading

ATM (bankomat) inače stoji za 'Automated Teller Machine' (automatizirana blagajna), no kanadska banka TD tijekom kampanje 'TD thanks you surprise' (Iznenađenje 'TD vam se zahvaljuje') pretvorila je svoje bankomate u 'Automated Thanking Machines' (automatizirane strojeve za zahvaljivanje)

Kanadska banka TD 25. srpnja svojim je klijentima u više od 1.000 podružnica poklonila 20 dolara, a za odabrane je osobe pripremila posebno iznenađenje. Nekoliko bankomata u Torontu, Montrealu, Calgaryju i Vancouveru nije svojim klijentima dalo samo traženu uslugu, već i poklone poput cvijeća i putovanja, piše Buzzfeed


Desetak dugogodišnjih klijenata ostalo je bez teksta kad su dobili posebne poklone za djecu i bližnje koji se bore s bolestima.

'Djelatnici naših podružnica vrlo dobro poznaju svoje klijente. Neki od njih su prošli teško razdoblje u životu, a neki su jednostavno prekrasne osobe', djelatnik TD banke Chris Stamper objasnio je kako su odabrali klijente koji će primiti posebne poklone.

'Posebni' klijenti bili su pozvani da isprobaju novi bankomat i nisu imali pojma što ih čeka. Neki su dobili cvijeće i novac. Neki su dobili majicu, kapu i susret sa svojim sportskim idolom te šansu da zaigraju na stadionu punom ljudi.


Jedna mama je dobila putovanje na Trinidad gdje joj se kćer bori s rakom. Druga majka dobila je dva puta po 1.000 dolara za obrazovanje svojih sinova i putovanje u Disneyland za cijelu obitelj.

Sreća i iznenađenje na licima bili su neprocjenjivi.